Vabilo na izobraževanje

Gotovo ste se že kdaj znašli pred izzivom, kako ugoditi željam strank, ki so vse bolj seznanjene tako z materiali kot tudi s postopki gradnje. Naj vas stranke ne učijo, bodite vedno korak pred njimi!

Dokažite, da dobro opravljate svoj posel ter investirate svoj čas tudi v znanje, zato izkoristite to priložnost in pridite sami ali pošljite mojstre, delovodje in vodje gradbišč ali projektov na izobraževanje v naše podjetje.

Na kratko vam bomo predstavili zakonitosti gradnje z Ytongom, predstavili novosti, silikatni zidak SILKA. Silikatna opeka se zaradi njenih najbolj zanimivih lastnosti, predvsem odlične zvočne izolativnosti, tlačne trdnosti in požarne odpornosti, vse bolj uporablja za izvedbo delov gradbene konstrukcije, ki jih je težko ali nemogoče izvesti z drugimi gradbenimi materiali. V drugem delu dneva boste tudi praktično preizkusili gradnjo z Ytongom.

Pridružite se nam torej na povsem brezplačnem izobraževanju, ki bo v predavalnici v našem podjetju v Kisovcu v Zasavju,

Prijave na izobraževanje sprejemamo na telefon 080 18 22 ali elektronski naslov helena.dolsina@xella.com.

Za praktično predstavitev vas prosimo, da imate s seboj obvezno zaščitno opremo (zaščitno čelado, odsevni telovnik in primerno obutev).

Z veseljem vas pričakujemo!

Ytong tim!