IMATE SVOJ NAČRT ZA GRADNJO HIŠE?

Ni problema, izpolnite obrazec in pripravili bomo celoten popis Ytonga za gradnjo vašega novega doma. Vključena je tudi finančna ponudba, ki vsebuje vse pogoje in storitve, ki so zajete v njo. Tudi mojster gradnje vam bo stal ob strani :).

Nujno morate seveda priložiti osnovne tlorise in prereze hiše, da bodo naši strokovnjaki lahko pripravili popis materiala, ki ga boste potrebovali. Ko boste popis in celotno ponudbo preučili, nas lahko kadarkoli pokličete, da vam pomagamo raziskati vse, kar vas bo še zanimalo.

Za dodatna vprašanja pa smo že sedaj na voljo na brezplačni številki 080 18 22, kajti tu smo, da vam pomagamo uresničiti vizijo vašega edinstvenega doma.

Naložite načrt vaše hiše

Podrobnosti o obdelavi vaših osebnih podatkov lahko najdete na spletni strani Informacije o zaščiti podatkov. Svojo privolitev Xelli porobeton SI, d.o.o. lahko prekličete kadarkoli, z učinkom od preklica dalje, in sicer tako, da pošljete preklic po pošti na naslov našega podjetja, z oznako za koordinatorja zaščite podatkov ali na e-mail naslov varstvopodatkov@xella.com

Z VAMI OD ZAČETKA DO KONCA

Za lažjo gradnjo vašega novega doma smo pripravili enostaven pregled dejavnosti, na katere morate biti pozorni pri gradnji hiše. Vsa vprašanja, na katere ne boste našli odgovorov tukaj, lahko zastavite tudi našim strokovnjakom preko spleta ali na brezplačni telefonski številki 080 18 22.