Sprehodite se po Ytong hišah Taja in Maruša

Vsak dan je dober dan za virtualni obisk. Maruša in Taja sta tipski Ytong hiši, ki vas bosta navdušili z odlično razporeditvijo. Pred vašimi očmi se bodo odprli vsi prostori in vam na ogled postavili udobne prednosti bivanja v Ytong hiši.

Ytong hiša Taja

Prepričajte se, zakaj je energijsko varčna Ytong hiša Taja s 144 m2 bivalnih prostorov tako zelo priljubljena. Primerna je za vsa slovenska okolja, saj je zasnovana kot klasična dvokapnica. V notranjosti razkriva udobje in ponuja funkcionalnost sodobnega bivanja. Dnevni prostori v pritličju z odprtim planom ustvarjajo prijetno okolje za druženja, prostorne sobe zgoraj, dodatna garderoba in kopalnica pa nudijo veliko osebnega prostora.

PRIČNITE VIRTUALNI OGLED

Ytong hiša Maruša

Maruša je prikupna, energijsko varčna Ytong hiša, primerna tudi za večjo družino. V pritličju si kuhinja, dnevna soba in jedilnica smiselno in funkcionalno sledijo v eni liniji. Poleg spalnic in kopalnic je manjši dnevni prostor tudi v zgornjih prostorih. Dvokapnica s klasično zunanjostjo je s 154 m2 udobno zasnovana in prijetno svetla, saj ima velike steklene površine tako v pritličju kot zgoraj. Vstopite in preverite vse njene prednosti.

PRIČNITE VIRTUALNI OGLED