PODARIMO PROJEKT

IZBERITE YTONG HIŠO IN PRIHRANITE

Ob nakupu katere koli Ytong hiše iz našega novega kataloga hiš lahko dobite projekt brezplačno. V projekt sta vključena:

  • Projektna dokumentacija za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja (DGD)
  • projekt za izvedbo (PZI) s podrobnimi izvedbenimi detajli, armaturnimi načrti, popisi del in predizmere, specifikacijami potrebnih materialov in drugo v skladu s pravilnikom o projektni dokumentaciji.

Vse, kar prinesete s sabo k projektantu, sta le lokacijska informacija in geodetski načrt.

POMEMBNO: V primeru, da želite k osnovnemu projektu hiše dodati prizidek, npr. garažo, bo projektant obračunal strošek dela , plačali pa boste tudi dodaten material, potreben za izdelavo novega prizidka. Cena osnovnega projekta se zaradi prizidka ne bo spremenila.

Tehnično svetovanje in podpora

Izbira Ytong hiše je pametna rešitev gradnje energijsko učinkovitega doma, saj vključuje vse postopke od načrtovanja in svetovanja do dostave materiala in pomoči Ytong gradbenih strokovnjakov. Kot taka je ena najugodnejših rešitev pasivne in nizkoenergijske gradnje na trgu.

Naši strokovnjaki za načrtovanje in gradnjo vam bodo stali ob strani in svetovali, kaj morate med samo gradnjo upoštevati in na kaj morate biti še posebej pozorni, da bo končni rezultat v celoti zadovoljil vaša pričakovanja in bo vaš dom dosegel zapisane standarde pasivne ali nizkoenergijske gradnje.