V podjetju Xella porobeton smo maja 2024 prenovili cenike in jih preoblikovali glede na naše dodatne storite, ki že od lanskega leta vključujejo tudi gradnjo Ytong hiš. Pripravili smo dve paketni ponudbi, in sicer paketa XELLA OSNOVNI in XELLA NAPREDNI.

Paketni ponudbi se razlikujeta v obsegu gradbenih storitev in materialov, ki so vključeni v ponudbo. Tako se lahko ob izbiri vaše Ytong hiše odločite, do katere gradbene faze želite, da vam stojimo ob strani. Zagotavljamo vam hitro in zanesljivo gradnjo, saj imamo bogato strokovno zanje, uporabljamo preverjeno kakovosten gradbeni material in sodelujemo z ekipo izkušenih gradbenih mojstrov.

PREVERI PAKETNI PONUDBI

Če med našo izjemno pestro ponudbo tipskih hiš Ytong še niste izbrali svoje, jo poiščite na naši spletni strani in prenesite katalog Ytong hiš že danes.

PRENESI KATALOG HIŠ

Seveda se še vedno lahko odločite za gradnjo hiše v lastni režiji in po svojih načrtih. Tudi v tem primeru vam bomo pripravili finančno ponudbo potrebnega gradbenega materiala Ytong, brez gradbenih storitev. Vse kar morate storiti je, da nam načrte vaše hiše posredujete prek spletnega obrazca.

NALOŽI NAČRT