Predstavljamo vam štiri nove tipske hiše

Pomlad je vse bližje in zaradi toplejšega vremena se gradnje hiš in ostalih objektov že nadaljujejo. Da bo tako pričakovana pomlad še bolj prijetna, smo v našo ponudbo dodali štiri nove tipske hiše. Privlačne, zanimive in posebne. S premišljenimi detajli in zanimivo tlorisno zasnovo bodo morda prepričale tudi vas.

Nova hiša Taja je z dvokapno streho primerna za vse vrste vrste slovenskih regij. Hiša Flora je v kombinaciji lesa izraža modernost in trajnost vgrajenih materialov. Bruna je posebna prav zaradi svoje oblike, hiša Adam pa vas bo s svojo zasnovo prav tako navdušila. Vse štiri spadajo v nizkoenergijski razred.

Hiše so bile izbrane na natečaju, ki je potekal na Fakulteti za arhitekturo v Mariboru. Idejne zasnove izbranih hiš so pripravili študenti: Pinterič Nikola, Pečolar Grega, Žnidarec Katarina in Ošlaj Nino.

Naroči katalog tipskih hiš

Podrobnosti o obdelavi vaših osebnih podatkov lahko najdete na spletni strani Informacije o zaščiti podatkov. Svojo privolitev Xelli porobeton SI, d.o.o. lahko prekličete kadarkoli, z učinkom od preklica dalje, in sicer tako, da pošljete preklic po pošti na naslov našega podjetja, z oznako za koordinatorja zaščite podatkov ali na e-mail naslov varstvopodatkov@xella.com

Taja, nizkoenergijska hiša 144 m2