Izšel je prenovljen katalog Ytong tipskih hiš

Končno ste ga dočakali! Izšel je prenovljen katalog hiš, ki je razširjen za kar 7 novih lepotic. Vse spadajo v nizkoenergijski razred, namenjene pa so tako družinam kot parom, ki si morda želijo hišo manjše kvadrature in dobre razporeditve.

Najmanjša hiša na voljo je po novem REGINA, ki s svojimi 60 kvadratnimi metri površine zagotavlja prijeten dom za dva ali vikend za oddih. Tudi hiša JANA ima v eni etaži vse, kar potrebujete za udobno bivanje. Hiša KRASNA se idealno zlije v primorsko okolje, VIDA pa je primerna za vse, ki si želijo več prostora in udobja. Za družine bosta najbolj primerni hiši MARUŠA in MANCA, hiša DONA pa bo s smiselno razporeditvijo očarala kogar koli.

Naročite prenovljen katalog hiš na obrazcu na naši spletni strani in ga prejmite na svoj e-naslov skupaj s prenovljenim cenikom.

Naroči katalog tipskih hiš

Podrobnosti o obdelavi vaših osebnih podatkov lahko najdete na spletni strani Informacije o zaščiti podatkov. Svojo privolitev Xelli porobeton SI, d.o.o. lahko prekličete kadarkoli, z učinkom od preklica dalje, in sicer tako, da pošljete preklic po pošti na naslov našega podjetja, z oznako za koordinatorja zaščite podatkov ali na e-mail naslov varstvopodatkov@xella.com