Zgradimo vam varen, varčen in udoben dom

V podjetju Xella porobeton dobro razumemo, da je vsak korak na poti do vašega sanjskega doma izjemno pomemben. Z našimi razširjenimi Xella gradbenimi storitvami vam ponujamo prijazno in strokovno podporo skozi celoten proces gradnje hiše, da bo vaša izkušnja resnično prijetna in brezskrbna.

Čeprav so se v preteklosti mnogi odločali za samostojno gradnjo hiš Ytong, je gradnja sama po sebi zahteven podvig. Zato smo v Ytongu še izboljšali ponudbo tipskih hiš, vanjo pa vključili Xella gradbene storitve. Poleg tega pa vsem kupcem še vedno brezplačno uredimo projektno dokumentacijo, s čimer vam pomagamo prihraniti čas in denar.

Manj skrbi, več uresničenih želja 

Verjamemo, da lahko postane gradnja hiše ob naši strokovni podpori veliko manj stresna, saj se boste z našo celovito in strokovno pomočjo lahko osredotočili na uresničitev vaših želja. Izberite svoj novi dom med našo ponudbo Ytong hiš.

TIPSKE HIŠE YTONG

Hitreje in ugodneje do nove hiše

Za hitrejšo in še bolj ekonomično gradnjo Ytong hiše v veliki meri uporabljamo posebne XL izdelke večjih dimenzij – Ytong jumbo bloke in Ytong velike stenske panele. Na gradbišču zato zagotovimo poseben žerjav in drugo prilagojeno orodje za kakovostno izvedbo. Posebej usposobljeni pa so tudi naši gradbeni izvajalci.

HITRA GRADNJA

Lahkotna struktura gradbenega materiala Ytong omogoča hitrejšo gradnjo z uporabo večjih zidakov.

STROKOVNA IZVEDBA

Z našimi izkušnjami in strokovnim znanjem ter zanesljivimi izvajalci gradimo visoko kakovostne hiše.

ZANESLJIVO SODELOVANJE

Xella je sinonim za visoko kakovost gradbenih materialov in storitev, ki jim uporabniki zaupajo že več kot 100 let.

Paketna ponudba tipske Ytong hiše  

Pri nakupu tipske Ytong hiše ne gre za klasično ponudbo ”hiše na ključ”, paketna ponudba namreč vključuje gradbeni material Ytong in ključne gradbene storitve za gradnjo hiše.

Paketna ponudba obsega:

  • Gradbeni material Ytong za izvedbo projekta.
  • Betonska in zidarska dela potrebna za izvedbo gradbenega sistema Ytong.
  • Priprava projektne dokumentacije (DGD) za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja.
  • Priprava projekta za izvedbo (PZI) s podrobnimi izvedbenimi detajli, armaturnimi načrti, popisi del in predizmerami.
  • Temeljenje ni vključeno v paketno ceno posamezne Ytong hiše, prav tako ne izvedba ostrešja ter druga pripravljalna in obrtniška dela, kot so vgradnja oken in vrat, izvedba stopnišča in podobno.

Zanesljiv partner pri gradnji hiše

Podjetje Xella porobeton je na slovenskem trgu prisotno že več kot 40 let. Kot del mednarodnega koncerna Xella International smo zavezani k trajnostni proizvodnji gradbenega materiala, naše blagovne znamke so mednarodno priznane in se v gradbeništvu uporabljajo že vrsto let. Kakovost gradbenega materiala, strokovnost našega kadra in profesionalnost na vseh ravneh poslovanja so glavne odlike našega podjetja, zato se lahko naši kupci na nas vedno zanesejo.