Zaradi slabe vremenske napovedi je dan odprtih vrat odpovedan. Hvala za razumevanje.

Zopet je pred nami DAN ODPRTIH VRAT, ki ga tokrat organiziramo v Preddvoru pri Kranju. Na ogled bo tipska hiša Metka (projekt: INGRA, Stanislav Klemenčič), ki je v celoti zgrajena z Ytong gradbenim sistemom. Hiša Metka na kvadraturi 90 m² v eni etaži in s funkcionalno razporeditvijo prostorov nudi dovolj udobja za družino ali par. Vabimo vse, ki nameravate v prihodnje graditi ali pa se še odločate glede gradnje z Ytong materialom.

POMEMBNO OBVESTILO: po trenutno veljavnem odloku o začasni splošni omejitvi zbiranja, velja omejitev zbiranja do 50 oseb, ob tem pa je treba zagotoviti minimalno varnostno razdaljo med ljudmi, upoštevati higienska priporočila NIJZ in obvezno voditi seznam prisotnih ljudi. Dogodek DAN ODPRTIH VRAT ne poteka v zaprtem prostoru, vse obiskovalce pa pozivamo, da na dogodku držijo predpisano varnostno razdaljo 1,5 m.

PRIJAVA NA DOGODEK JE OBVEZNA – prijava na dogodek bo mogoča od ponedeljka, 05. oktobra 2020. Število prijavljenih bo omejeno.

Z vami bodo naši gradbeni strokovnjaki, investitor in projektant, ki vam bodo na voljo za vsa vaša vprašanja. Ne zamudite edinstvene priložnosti! Udeležba je brezplačna, prijava je obvezna. Vsakega gosta čaka darilo.

Dogodek ne poteka v zaprtem prostoru. Obiskovalce prosimo, da se držijo priporočil NIJZ. V primeru poslabšanja epidemioloških razmer ali izredno slabe vremenske napovedi bomo dogodek odpovedali.