Dan odprtih vrat v Polzeli

Tokrat je čas za nekaj posebnega! Vabimo vas, da se nam pridružite na dnevu odprtih vrat v prav posebnem ambientu, ki si ga je zamislil investitor iz Polzele. Poleg pasivne Ytong hiše, zgrajene po lastnem načrtu, se boste tokrat lahko prepričali v neskončne možnosti gradnje, ki jih ponuja Ytong gradbeni sistem.

Dan odprtih vrat v Polzeli

Investitor iz Polzele si je že dolgo let želel nekaj posebnega za svoje bivanje. Poleg pasivne hiše, ki jo je zgradil z Ytong gradbenimi elementi, je v smiselno povezano celoto dodal še degustacijski objekt, do katerega dostopa skozi zanimivo kraško votlino. Dostop do votline, v kateri ima namen v prihodnje pridelovati pristno domače žganje, je mogoč preko nadstreška, ki povezuje hišo z vhodom in ponuja tudi veliko prostora za druženje.

Da je celoten objekt nekaj posebnega, se boste lahko prepičali tudi sami. Izvedeli boste, kako je potekala gradnja z Ytong gradbenim sistemom, osebno boste spoznali investitorja in se pozanimali o vseh vprašanjih v zvezi z gradnjo.

IZKUŠNJA IZ PRVE ROKE
Ob ogledu Ytong hiše se boste lahko pogovorili z investitorjem, za vsa vprašanja pa vam bodo na voljo tudi naši prodajni svetovalci in gradbeni strokovnjaki. Udeležba je brezplačna. Vsakega gosta čaka prigrizek in darilo.

Vljudno vabljeni!

Lokacija: https://goo.gl/maps/SHPDnaEVzAap9RFd7

Zemljevid: