Poglejte v živo, kako do prihrankov energije.

Hiša ni breme, ki ga morate ogrevati. Nizkoenergijske hiše Ytong zaradi vrhunske toplotne izolacije zahtevajo manjšo porabo energije za ogrevanje, kar vam prinaša odlične prihranke.

Pridite in spoznajte nizkoenergijsko hišo Marušo, ki je zgrajena z Ytong Jumbo gradbenim sistemom. Za izvedbo hiše smo poskrbeli mi preko Xella gradbenih storitev, ki so letošnja novost v naši ponudbi.  Pridružite se nam na DNEVU ODPRTIH VRAT v Veliki vasi, v bližini Leskovca pri Krškem, v sredo, 21. junija, med 15. in 19. uro. Poleg ogleda tipske hiše Maruša vam bomo predstavili tudi Ytong gradbeni sistem, Multipor toplotno izolacijo in letošnjo novost – Xella gradbene storitve.

Nizkoenergijska Ytong hiša Maruša nudi popolno udobje bivanja tudi večji družini. V pritličju so prostori kot so kuhinja, dnevna soba in jedilnica smiselno in funkcionalno zastavljeni v eni liniji. Poleg spalnic in kopalnic pa je manjši dnevni prostor tudi zgornjih prostorih.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo naši gradbeni strokovnjaki, investitor in projektant. Če nameravate graditi ali se šele odločate za Ytong material, je to edinstvena priložnost, da dobite vse informacije iz prve roke.

 

Lokacija dneva odprtih vrat: