Z veseljem vas vabimo na DAN ODPRTIH VRAT, ki ga tokrat organiziramo v Celju. Na ogled bo tipska hiša Metka (projekt: INGRA, Stanislav Klemenčič), ki je v celoti zgrajena z Ytong gradbenim sistemom. Hiša Metka na kvadraturi 90 m² v eni etaži in s funkcionalno raporeditvijo prostorov nudi dovolj udobja za družino ali par. Če nameravate graditi ali pa se še odločate glede gradnje z Ytong materialom, bo to edinstvena priložnost, da izveste vse informacije iz prve roke.

POMEMBNO OBVESTILO: po trenutno veljavnem odloku o začasni splošni omejitvi zbiranja, velja omejitev zbiranja do 50 oseb, ob tem pa je treba zagotoviti minimalno varnostno razdaljo med ljudmi, upoštevati higienska priporočila NIJZ in obvezno voditi seznam prisotnih ljudi. Dogodek DAN ODPRTIH VRAT ne poteka v zaprtem prostoru, vse obiskovalce pa pozivamo, da na dogodku držijo predpisano varnostno razdaljo 1,5 m.

PRIJAVA NA DOGODEK JE OBVEZNA – prijava na dogodek bo mogoča od ponedeljka, 21. septembra 2020. Število prijavljenih bo omejeno.

Z vami bodo naši gradbeni strokovnjaki, investitor in projektant, ki vam bodo na voljo za vsa vaša vprašanja. Ne zamudite edinstvene priložnosti! Udeležba je brezplačna, prijava je obvezna. Vsakega gosta čaka darilo.

Dogodek ne poteka v zaprtem prostoru. Obiskovalce prosimo, da se držijo priporočil NIJZ. V primeru poslabšanja epidemioloških razmer bomo dogodek odpovedali.

Prijavite se na dan odprtih vrat

Podrobnosti o obdelavi vaših osebnih podatkov lahko najdete na spletni strani Informacije o zaščiti podatkov. Svojo privolitev Xelli porobeton SI, d.o.o. lahko prekličete kadarkoli, z učinkom od preklica dalje, in sicer tako, da pošljete preklic po pošti na naslov našega podjetja, z oznako za koordinatorja zaščite podatkov ali na e-mail naslov varstvopodatkov@xella.com


Google zemljevid