080 18 22

IZBERITE YTONG HIŠO IN PRIHRANITE 4000 EUR

Ob nakupu katere koli Ytong hiše iz našega novega kataloga hiš lahko dobite projekt v vrednosti 4000 EUR brezplačno. V projekt sta vključena:

  • Projektna dokumentacija za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja (DGD),
  • projekt za izvedbo (PZI) s podrobnimi izvedbenimi detajli, armaturnimi načrti, popisi del in predizmere, specifikacijami potrebnih materialov in drugo v skladu s pravilnikom o projektni dokumentaciji. Vključno z vodilno mapo ter pridobivanjem soglasij.

Vse, kar prinesete s sabo k projektantu, sta le lokacijska informacija in geodetski načrt.

POMEMBNO:
V primeru, da želite k osnovnemu projektu hiše dodati prizidek, npr. garažo, bo projektant obračunal strošek dela , plačali pa boste tudi dodaten material, potreben za izdelavo novega prizidka. Cena osnovnega projekta se zaradi prizidka ne bo spremenila.

Naroči katalog

Podrobnosti o obdelavi vaših osebnih podatkov lahko najdete na spletni strani Informacije o zaščiti podatkov. Svojo privolitev Xelli porobeton SI, d.o.o. lahko prekličete kadarkoli, z učinkom od preklica dalje, in sicer tako, da pošljete preklic po pošti na naslov našega podjetja, z oznako za koordinatorja zaščite podatkov ali na e-mail naslov varstvopodatkov@xella.com