Pri gradnji z Ytongom imate dve možnosti.

Hišo lahko z malo ročnih spretnosti, dobre volje in časa zgradite sami. Druga možnost pa je, da izberete izvajalca, ki bo poskrbel, da bo vaša hiša zgrajena kakovostno in ugodno.

Za ta namen imate na voljo seznam izvajalcev, ki že imajo izkušnje pri delu z Ytongom, udeležili so se tudi šolanja v našem podjetju in so z nami pogosto v kontaktu. To so izvajalci gradbenih del, ki sledijo tržnim trendom in del svojega časa z veseljem namenijo dodatnemu
izobraževanju. So samostojni in povsem neodvisno od nas definirajo svoje pogoje dela in izvedbe. Med njimi boste lahko sami, po lastnih kriterijih, izbrali najugodnejšega ponudnika.

Ob samem začetku gradnje vam bo z osebnim, brezplačnim svetovanjem na vašem gradbišču pomagal naš demonstrator gradnje. V nadaljevanju vam bomo z nasveti v pomoč pri pravilnem usmerjanju in nadziranju izbranih izvajalcev gradbenih del oziroma vam bomo zagotovili strokovno podporo v primeru, da boste gradili sami. Na nas se lahko zanesete tudi takrat, ko se izvedba hiše ne bi odvijala povsem po načrtih oziroma bi naleteti na kakršne koli druge ovire.

Pri gradnji si lahko pomagate tudi z:

našim priročnikom ali
video gradbenimi nasveti