Poglejte v živo, kako do prihrankov energije.

Z lepoto jeseni prihajajo tudi izzivi ogrevanja v hladnih in vlažnih dneh. Ni nujno, da je hiša breme, ki ga morate ogrevati. Nizkoenergijske hiše Ytong zaradi vrhunske toplotne izolacije zahtevajo manjšo porabo energije za ogrevanje, kar vam prinaša odlične prihranke.

Pridite in spoznajte nizkoenergijsko hišo Vesna v živo. Pridružite se nam na DNEVU ODPRTIH VRAT v Ljubljani na Ižanski cesti, v četrtek, 27. oktobra, med 13. in 18. uro. Poleg ogleda tipske hiše Vesna vam bomo predstavili tudi Ytong gradbeni sistem, Multipor toplotno izolacijo in letošnjo novost – Xella gradbene storitve.

Nizkoenergijska Ytong hiša Vesna nudi popolno udobje bivanja tipični družini. S smiselno razporejenimi prostori za vsakega člana, večjim skupnim prostorom in izhodom na zunanjo teraso zagotavlja brezskrbno in prijetno bivanjsko izkušnjo. Primerna je tako za urbano kot podeželjsko okolje in omogoča tudi izvedbo s kletjo.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo naši gradbeni strokovnjaki, investitor in projektant. Če nameravate graditi ali se šele odločate za Ytong material, je to edinstvena priložnost, da dobite vse informacije iz prve roke.

 

Lokacija dneva odprtih vrat: