Naši kupci dobijo več - Ytong hiše

Naši kupci dobijo več

Podarimo projekt

IZBERITE YTONG HIŠO IN PRIHRANITE 3.500 EUR

Ob nakupu katere koli Ytong hiše iz našega novega kataloga hiš lahko dobite projekt v vrednosti 3.500 EUR brezplačno. V projekt sta vključena:
 • projektna dokumentacija za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD), vključno z vodilno mapo ter pridobivanjem soglasij,
 • projekt za izvedbo (PZI) s podrobnimi izvedbenimi detajli, armaturnimi načrti, popisi del in predizmere, specifikacijami potrebnih materialov in drugo v skladu s pravilnikom o projektni dokumentaciji. Vključno z vodilno mapo ter pridobivanjem soglasij.

 • Vse, kar prinesete s sabo k projektantu, sta le lokacijska informacija in geodetski načrt.

  POMEMBNO:V primeru, da želite k osnovnemu projektu hiše dodati prizidek, npr. garažo, bo projektant obračunal strošek dela , plačali pa boste tudi dodaten material, potreben za izdelavo novega prizidka. Cena osnovnega projekta se zaradi prizidka ne bo spremenila.

Tehnično svetovanje in podpora

Izbira Ytong hiše je pametna rešitev gradnje energijsko učinkovitega doma, saj vključuje vse postopke od načrtovanja in svetovanja do dostave materiala in pomoči Ytong gradbenih strokovnjakov. Kot taka je ena najugodnejših rešitev pasivne in nizkoenergijske gradnje na trgu.

Naši strokovnjaki za načrtovanje in gradnjo vam bodo stali ob strani in svetovali, kaj morate med samo gradnjo upoštevati in na kaj morate biti še posebej pozorni, da bo končni rezultat v celoti zadovoljil vaša pričakovanja in bo vaš dom dosegel zapisane standarde pasivne ali nizkoenergijske gradnje.

Brezplačne inštrukcije na gradbišču

Ob samem začetku gradnje vam bo z osebnim in brezplačnim svetovanjem na vašem gradbišču pomagal naš demonstrator gradnje. V nadaljevanju vam bomo z nasveti v pomoč pri pravilnem usmerjanju in nadziranju izbranih izvajalcev gradbenih del oziroma vam bomo zagotovili strokovno podporo v primeru, da boste gradili sami. Na nas se lahko zanesete tudi takrat, ko se izvedba hiše ne bi odvijala povsem po načrtih oziroma bi naleteti na kakršne koli druge ovire.

Brezplačen prevoz (ob naročilu Ytong hiše)

Ob naročilu ene izmed Ytong hiš vam bomo naročene gradbene materiale dostavili brezplačno.

Brezplačni seti orodja

 • Lopatica za nanos lepilne malte omogoča hitro, čisto in optimalno nanašanje tankoslojne lepilne malte. Širino lopatice izberemo glede na širino zidu: tip 100, 125, 150, 200, 250, 300, 400.
  Lopatica za nanos lepilne malte omogoča hitro, čisto in optimalno nanašanje tankoslojne lepilne malte. Širino lopatice izberemo glede na širino zidu: tip 100, 125, 150, 200, 250, 300, 400.
 • Kotno vodilo za rezanje uporabljamo za izdelavo točnih pravokotnih in ravnih rezov. Model: R 01
  Kotno vodilo za rezanje uporabljamo za izdelavo točnih pravokotnih in ravnih rezov. Model: R 01
 • Nastavek za vrtalni stroj omogoča hitro izdelavo natančnih odprtin ali prebojev za vodovodne, plinske in elektro inštalacije. Model: B-050
  Nastavek za vrtalni stroj omogoča hitro izdelavo natančnih odprtin ali prebojev za vodovodne, plinske in elektro inštalacije. Model: B-050
 • Strgalo za utore omogoča hitro in natančno izdelavo utorov za razne inštalacije v YTONG zidu. Model: S-01
  Strgalo za utore omogoča hitro in natančno izdelavo utorov za razne inštalacije v YTONG zidu. Model: S-01
 • Gumi kladivo je potrebno za utrjevanje YTONG blokov pri zidanju.
  Gumi kladivo je potrebno za utrjevanje YTONG blokov pri zidanju.
 • Mešalo za lepilo omogoča čisto in hitro pripravo tankoslojne lepilne malte. Model: M-01
  Mešalo za lepilo omogoča čisto in hitro pripravo tankoslojne lepilne malte. Model: M-01
 • Deska za izravnavo omogoča hitro odstranjevanje morebitnih neravnin pri zidanju z YTONG elementi. Model: 380*195 mm
  Deska za izravnavo omogoča hitro odstranjevanje morebitnih neravnin pri zidanju z YTONG elementi. Model: 380*195 mm
 • Elastično pocinkano sidro omogoča elastično povezavo med YTONG nosilnim zidom in drugimi materiali (z dilatacijo) ter YTONG predelno steno z nosilnim zidom. Model: POS
  Elastično pocinkano sidro omogoča elastično povezavo med YTONG nosilnim zidom in drugimi materiali (z dilatacijo) ter YTONG predelno steno z nosilnim zidom. Model: POS
 • Ročna žaga omogoča žaganje YTONG elementov. Model: YŽA
  Ročna žaga omogoča žaganje YTONG elementov. Model: YŽA
 • Pribor za pritrjevanje omogoča hitro in čvrsto pritrjevanje bremen na YTONG elemente.
  Pribor za pritrjevanje omogoča hitro in čvrsto pritrjevanje bremen na YTONG elemente.

Prijava na newsletter