Dnevi odprtih vrat - Ytong hiše

Dnevi odprtih vrat

Dnevi odprtih vrat so edinstvena priložnost, da si pobližje ogledate in spoznate Ytong hišo, ki bo morda kmalu tudi vaša.

Prav iz razloga, da se lahko v miru in brez skrbi na lastne oči prepričate o kakovosti Ytong gradnje, dneve odprtih vrat organiziramo v popoldanskih urah med tednom, ko večina že zaključi s službenimi obveznostmi. Na ogled in predstavitev lahko pridete kadarkoli znotraj predvidenih ur. 

Prijazno vas bomo sprejeli v sproščenem in prijetnem vzdušju, vas prosili, da izpolnite vprašalnik in nato pustili, da se posvetite temeljitemu ogledu hiše.

Z vsemi vprašanji, ki jih imate se lahko v vsakem trenutku obrnete na lastnike hiše, izvajalce (če lastniki ne gradijo sami), prisotni pa smo tudi predstavniki Ytonga-a. Vedno smo vam na voljo za pogovor, vprašanja, mnenja, nasvete in z veseljem vas bomo seznanili z vsemi podrobnostmi. 

Za lažjo in boljšo predstavo pokažemo tudi, kako poteka gradnja z Ytongom in/ali Multiporjem in kako poteka nanos ometa. Tukaj je še mojster Silvo, ki vsakemu obiskovalcu rade volje priskoči na pomoč, ko se ta preizkusi sam pri delu.

In da ne odidete praznih rok, vas po zaključenem ogledu čaka še majhna pozornost, simbolično darilo - majica ali kapa. 

Vljudno vabljeni! Mi se že veselimo srečanja z vami. 
Utrinki preteklih ogledov hiš

Prijava na newsletter