Sezona gradnje je tu, zato vas vabimo, da se nam pridružite na DNEVU ODPRTIH VRAT v naselju Križe pri Tržiču. Na ogled bo Ytong tipska hiša Tina z Ytong stropom nad mansardo. Večja družinska hiša na 143 m2 prinaša arhitekturno zanimiv in razgiban dom z velikimi steklenimi površinami, ki v prostore spuščajo dovolj svetlobe in ustvarjajo prijazno naravno počutje.

Hiša je v celoti zgrajena z Ytong gradbenim sistemom in sodi v zelo dobro nizkoenergijsko gradnjo s porabo le 20 kWh/m2. Dogodek je edinstvena priložnost za vse bodoče graditelje, ne zamudite in se prijavite. Na dan odprtih vrat lahko pridete kadar koli med 15. in 19. uro. Vabljeni!

Udeležba na dogodku je brezplačna. Prijavite se preko spodnjega obrazca.

Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo naši gradbeni strokovnjaki, investitor in projektant. Če nameravate graditi ali se šele odločate za Ytong material, je to edinstvena priložnost, da dobite vse informacije iz prve roke.

Prijavite se na dan odprtih vrat

Podrobnosti o obdelavi vaših osebnih podatkov lahko najdete na spletni strani Informacije o zaščiti podatkov. Svojo privolitev Xelli porobeton SI, d.o.o. lahko prekličete kadarkoli, z učinkom od preklica dalje, in sicer tako, da pošljete preklic po pošti na naslov našega podjetja, z oznako za koordinatorja zaščite podatkov ali na e-mail naslov varstvopodatkov@xella.com

 

Lokacija dneva odprtih vrat: