Dan odprtih vrat v Mokronogu – odpovedano

Zaradi trenutnih razmer v zadevi s Covid-19 dogodek ODPOVEDUJEMO.
Hvala za razumevanje!

Zopet vas z veseljem vabimo na drugi letošnji DAN ODPRTIH VRAT v Mokronog. Na ogled bo tipska hiša TINA (projekt: INGRA, Stanislav Klemenčič), ki je v celoti zgrajena z Ytong gradbenim sistemom. Hiša Tina je ena najbolj priljubljenih tipskih hiš, saj na svojih 143 m2 ponuja vse, kar potrebuje aktivna slovenska družina. Če nameravate graditi ali pa se še odločate glede gradnje z Ytong materialom, bo to edinstvena priložnost, da izveste vse informacije iz prve roke.

Dogodek ne poteka v zaprtem prostoru. Obiskovalce prosimo, da se držijo priporočil NIJZ.

Z vami bodo naši gradbeni strokovnjaki, investitor in projektant, ki vam bodo na voljo za vsa vaša vprašanja. Ne zamudite edinstvene priložnosti! Udeležba je brezplačna, prijava je obvezna. Vsakega gosta čaka prigrizek in darilo.

Dostop do lokacije si lahko ogledate Google zemljevidu.

Prijavite se na dan odprtih vrat

Podrobnosti o obdelavi vaših osebnih podatkov lahko najdete na spletni strani Informacije o zaščiti podatkov. Svojo privolitev Xelli porobeton SI, d.o.o. lahko prekličete kadarkoli, z učinkom od preklica dalje, in sicer tako, da pošljete preklic po pošti na naslov našega podjetja, z oznako za koordinatorja zaščite podatkov ali na e-mail naslov varstvopodatkov@xella.com