Vabljeni na prvi letošnji DAN ODPRTIH VRAT

Veseli smo, da vas lahko povabimo na prvi letošnji DAN ODPRTIH VRAT, ki bo tokrat v Zavrhu nad Dobrno. Ogledali si boste Ytong tipsko hišo UNIKA, ki je trenutno v 3. gradbeni fazi in v celoti zgrajena z Ytong gradbenim sistemom. Sodobna stanovanjska hiša Unika je nizkoenergijska hiša, ki se lepo zlije v katerokoli okolje. Izvedeli boste, kako je potekala gradnja z Ytong gradbenim sistemom, spoznali prednosti naravne toplotne izolacije Multipor in podrobnosti izvedbe tankoslojnega Ytong notranjega ometa.

Dogodek ne poteka v zaprtem prostoru. Obiskovalce prosimo, da se držijo priporočil NIJZ.

Dan odprtih vrat Dobrna

Dostop do lokacije si lahko ogledate: KLIK NA Google zemljevid.

Z vami bodo naši gradbeni strokovnjaki, investitorja in tudi Ytong inštruktor gradnje. Ne zamudite edinstvene priložnosti za informacije iz prve roke! Udeležba je brezplačna. Vsakega gosta čaka prigrizek in darilo.

..

Prijavite se na dan odprtih vrat

Podrobnosti o obdelavi vaših osebnih podatkov lahko najdete na spletni strani Informacije o zaščiti podatkov. Svojo privolitev Xelli porobeton SI, d.o.o. lahko prekličete kadarkoli, z učinkom od preklica dalje, in sicer tako, da pošljete preklic po pošti na naslov našega podjetja, z oznako za koordinatorja zaščite podatkov ali na e-mail naslov varstvopodatkov@xella.com