Vabimo vas na ogled tipske Ytong hiše

Pridružite se nam v četrtek, 7.9.2017, od 15. ure dalje pri investitorjih Mojci Pozvek in Robertu Šebjaniču v Vaneči. Ogledali si boste Ytong hišo zgrajeno z Ytong blokom in Ytong stropom. Ob ogledu hiše se boste lahko pogovorili z investitorjem ter z našimi prodajnimi in gradbenimi strokovnjaki. Udeležba je seveda brezplačna. Vsakega gosta čaka prigrizek in darilo.

Dnevi odprtih vrat

Dnevi odprtih vrat so edinstvena priložnost, da si pobližje ogledate in spoznate Ytong hišo, ki bo morda kmalu tudi vaša.

Prav iz razloga, da se lahko v miru in brez skrbi na lastne oči prepričate o kakovosti, dneve odprtih vrat organiziramo v popoldanskih urah med tednom, ko večina že zaključi s službenimi obveznostmi. Na ogled in predstavitev lahko pridete kadarkoli znotraj predvidenih ur. 

Prijazno vas bomo sprejeli v sproščenem in prijetnem vzdušju, vas prosili, da izpolnite vprašalnik in nato pustili, da se posvetite temeljitemu ogledu hiše.

Z vsemi vprašanji, ki jih imate se lahko v vsakem trenutku obrnete na lastnike hiše, izvajalce (če lastniki ne gradijo sami), prisotni pa smo tudi predstavniki Ytonga-a. Vedno smo vam na voljo za pogovor, vprašanja, mnenja, nasvete in z veseljem vas bomo seznanili z vsemi podrobnostmi. 

Za lažjo in boljšo predstavo pokažemo tudi, kako poteka gradnja z Ytongom in/ali Multiporjem in kako poteka nanos ometa. Tukaj je še mojster Silvo, ki vsakemu obiskovalcu rade volje priskoči na pomoč, ko se ta preizkusi sam pri delu.

In da ne odidete praznih rok, vas po zaključenem ogledu čaka še majhna pozornost, simbolično darilo - majica ali kapa. 

Vljudno vabljeni! Mi se že nestrpno veselimo srečanja z vami. Prihajajoči ogledi hiš


Kdaj?
V četrtek, 28.9.2017 od 15.00 ure dalje.

Kje?
V Retnjah pri Tržiču
  

Utrinki preteklih ogledov hiš